mandag 23. juli 2012

Umaroteppe

Inspirert av ganske mange andre som holder på med dette teppet så fikk jeg lyst til å strikke et slikt. De jeg så var strikket i Eskimo, men med mitt forsøk på å ikke kjøpe inn så mye garn så gikk jeg rett i garnoversikten min for å se om jeg ikke hadde noe annet som kunne brukes. Og der fant jeg 1200 gram Andes som er i cirka samme tykkelse som Eskimo.
Mønster: Umaro
Garn: Andes
Pinnenummer: 9
Garnmengde: 1152 gram
Størrelse: 110x185 cm
Mønsteret gikk over 12 masker og siden jeg hadde godt med garn og ønsket meg et litt større teppe enn oppskriften tilsier så la jeg opp 12 masker mer enn mønsteret sier, nemlig 127 masker. I tillegg hadde jeg nok garn til å gjenta mønsteret 8 ganger før jeg startet på avslutningen, istedet for 6 som oppskriften sier. Da jeg var ferdig satt jeg igjen med cirka 10 gram garn - godt beregnet! Jeg har bare dampet teppet lett - jeg får se om jeg etterhvert blokker det ordentlig - da blir det nok mye større.


6 kommentarer:

 1. Knallfint teppe! Gler meg til eg er ferdig med mitt og. Foreløpig er eg på 4. repitisjon av mønsteret, men eg strikkar mitt i enkel Nepal på pinnenr 7 og så er det eit langsiktig prosjekt som eg strikkar litt på innimellom alt det andre når eg treng pause frå andre prosjekt. ;)
  Ønskjer deg ei fin og kreativ veke!

  SvarSlett
 2. Så utrolig lækkert pledd du har strikket.
  Har aldri prøvd og strikke sånne type pledd men har hat lyst mange ganger å prøve meg men er red for jeg har ikke tålmodigheten til noe sånt er imponert.

  SvarSlett
 3. Dette er så uteolig fint! Jeg har kjempelyst til å strikke meg et pledd... Har bare strikket voksenpledd en gang, og det var en julegave. Tror jammen meg jeg må gjøre noe med det altså :)

  SvarSlett
 4. Flott teppe!
  Pinner 9 gir meg frysninger, men resultatet er helt vidunderlig :-)

  SvarSlett
 5. Kjempenydelig teppe, dette ser godt og varmt ut :D Gjør ikke no at det er så pent heller :D Får nesten lyst å herme, men prøver å bruke av "lageret" så det får vente litt :D

  Ha en flott tirsdag:D

  SvarSlett
 6. Så nyyyyyyyyyydelig teppe du har laget :-)
  Helt lekkert og godt og ha i disse tider.

  SvarSlett