torsdag 4. juli 2013

Byen min

Jeg er i ferd med å flytte fra den leiligheten jeg bor i til noe mer rekkehuslignende. Da mister jeg den flotte utsikten min - men får mye annet istedet. Blandt annet 35 kvm mer boareal, mer lagerplass og garasje. Jeg har tatt bilder innvendig i den nye leiligheten før vi startet oppussingen, og planlegger å komme med et innlegg pr rom som viser før og etterbilder når vi er ferdig med oppussing og innredning av de ulike rommene. Alt er malt nå, men nå skal masse Ikeamøbler monteres og alle rom skal innredes - så bilder kommer nok til høsten.
 
Som dere ser bygges det mye i Bodø for tiden, det er ikke så ofte at hele 5 slike kraner befinner seg innenfor et så lite område. Men nå bygges det både kulturhus og hoteller.
Som dere ser under ligger et stort skip til kai - ja faktisk så stort at store deler av byen forsvinner bak det. Det er leilighetsskipet "The World" som var innom Bodø her om dagen. Jeg måtte gå en tur på kaien for å ta det i nærmere øyensyn - regner med at det er luksus på innsiden også.
Vi har hatt ganske mye pent vær her i nord til nå i år. Mye sol og høye temperaturer, noe som også har medført endel "floinger". Det har skyet raskt over og det er kommet endel regn på kort tid. På bildet er tåka i ferd med å sige inn og minutter etterpå kunne man knapt se hånd foran seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar