fredag 23. august 2013

Garnkjøp

Da jeg så at noen hadde til salgs 2 lilla nøster med en type Wollmeise som jeg ikke hadde fra før så måtte jeg bare slå til! Madame Souris heter fargen og garnet er i 200 grams hesper. Det er litt tykkere enn den Wollmeisen jeg har prøvd tidligere. Når jeg allikevel var på shopping så slengte jeg også ut en spørsmål til hun som solgte disse om hun hadde noe Wollmeise i natur som hun kunne tenke seg til å selge - og det hadde hun!
Så da har jeg fått 700 gram ekstra garn inn i huset mitt - må skynde meg å produsere noe også slik at jeg nærmere meg målet mitt om kun 12 kg garn på lageret når vi kommer til nyttår. Jeg har ikke vært like flink til å ikke kjøpe garn i år som i fjor, pluss at jeg har hatt mindre tid til å bruke garn - så det er tvilsomt at jeg når målet mitt. Men uansett så har jeg gjennom bevisst tankegang snudd på trenden om at det hvert år blir mer garn i huset mitt - garnlageret mitt er gått mye ned de siste 1,5 årene og det skal gå enda litt mer ned. Ser for meg at et lager på maks 10 kg vil passe meg. Så om jeg ikke når dette målet ved dette årsskiftet - så blir det vel ved årsskiftet etter det :-).
 
God helg til dere alle sammen - både dere med stort og smått garnlager - måtte dere ha et lager som passer perfekt til akkurat dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar