mandag 24. februar 2014

Umaro

Her er mitt 2. Umaroteppe - og det blir sikkert flere også. Det går egentlig ganske kjapt å strikke - og er et fint teppe å gi i gave. Jeg startet på det 7. januar og jeg var ferdig 5. februar, uten at jeg bare satt med dette teppet. Det har blitt liggende noen uker før jeg fikk festet trådene og dampet det litt. 
 
Dette teppet ble til da jeg hadde 1300 gram Andes i lageret mitt som jeg ikke helt visste hva jeg skulle bruke til. Det forrige teppet jeg strikket er også strikket i Andes og jeg er veldig fornøyd med det. Dette blir muligens en gave etterhvert - tenker litt på det.

Fargen ble litt rar på de 2 øverste bildene - det nedersete er det som viser fargen mest likt det den ser ut som i virkeligheten.

Mønster: Umaro
Garn: Andes
Garnmengde: 1270 gram
Pinnenummer: 9
Størrelse: 110 x 170 cm

Teppet er kun lett dampet - av erfaring vet jeg at det kommer til å strekke seg litt i begge retningene ved bruk.

8 kommentarer:

 1. Dette var et nydelig teppe i flott mønster! Oppskriften skal jeg merke meg:)

  SvarSlett
 2. Jeg likte fargen på din Umaro. Nydelig.

  SvarSlett
 3. Det teppet er så fint! Hadde jeg hatt tålmodighet til å fullføre tepper hadde det stått høyt på listen. Imponerende med to!

  SvarSlett
 4. Flott teppe!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 5. Så flott teppe. Likte fargen veldig godt også!

  SvarSlett
 6. Så flott teppe og nydeleg farge! Eg har kjøpt oppskrifta og skal snart igang med eit i støvlilla Nepal og så ein dukkeversjon i sterk lilla babyull. Godt å høyre at det er kjapt å strikke.
  Helsing Nøstet!

  SvarSlett
 7. Stort, deilig og flott teppe! Umaro er et mønster jeg har lyst til prøve engang! For en flott gave det blir hvis du velger å gi det bort :)

  SvarSlett