lørdag 26. juni 2010

Husmortrim

Jeg hadde tenkt å begynne og trene aktivt, men da jeg så denne hos Pludrehanne så ble jeg litt usikker på om det er lurt...


Status på Still Light tunikaen


Det går sakte men sikker fremover. I dag har jeg satt av masker til lommene og nå har jeg et 26 cm (pluss kanskje litt til) langt stykke med glattstrikk foran meg - dette er kjedelig! Jeg har som mål og strikke noen centimeter hver dag og så får jeg strikke eller hekle på noe mer morsomt etterpå - litt egenmotivasjon for å komme meg igjennom dette :-). Arwettaen er super å strikke med og størrelsen ser ut til å bli perfekt.

En liten innsats på kjøkkenet

I dag har jeg bakt litt. Det ble både knekkebrød - oppskrift har jeg lagt ut tidligere i bloggen - og kanelsnurrer. Når det gjelder kanelsnurrene så har jeg ingen super oppskrift å dele fordi jeg fortsatt leter etter den perfekte oppskriften selv. Har du en så er du hjertelig velkommen til å linke til den under kommentarene.

Litt småhekling til sommeren

En av byens garnbutikker hadde salg på Mandarin Petit og da kjøpte jeg inn noen nøster i sukkertøysfarger for å ha noe småheklig å ta med meg rundt omkring i sommer. Jeg har nemlig tenkt å hekle et rutete teppe inspirert av Mias Landliv.


tirsdag 22. juni 2010

St. Hans venn Uformelt



På Uformelt har jeg vært med på en "hemmelig St.Hans venn runde". Pakken har ligget klar i en ukes tid, men i kveld åpnet jeg den - 1 dag før fristen. Årsaken til det er at jeg blir borte et par dager så jeg hadde ikke fått vist den frem på en stund hvis jeg ikke hadde gjort det nå.

Jeg er helt overveldet over det flotte innholdet! 2 nøster rosa Alaska som jeg tror det blir et par Bellas votter ut av, 2 nøster Ida strømpegarn som jeg aldri har prøvd før, 2 pakker Choco-drikk, 10 flotte knapper, flere maskemarkører, et duftlys og en sjokolade. Maskemarkørene er allerede i bruk og sjokoladen forsvinner nok på mystisk vis i løpet av kvelden. 

Kortet var fra Kongsvinger, men jeg har ingen ide om hvem du er.  Du skal uansett vite at jeg er superfornøyd med pakken - tusen takk!

En liten engel....


Jeg kom over denne engelen på en bytur her om dagen. Den er cirka 10 cm høy og det står "Harmony" på den. Den skal jeg finne en fin plass til i stuen min. 

søndag 13. juni 2010

Still Light tunika


Jeg har akkurat delt av under ermene på Still Light tunikaen som jeg strikker i Arwetta. Lillafargen er helt nydelig og garnkostnaden for hele denne tunikaen/kjolen kom på i underkant av 200 kroner. Dette blir et ordentlig koseplagg til vinteren!

Topp fra Geilsk


Jeg er kommet cirka 25 cm i vei på toppen fra Geilsk. Den er strikket i et garn som består 50% bomull og 50% ull. Det er mykt og godt og flott å strikke med.

Litt bilder på veien

På vei til og fra Bodøsjødagen ble det tatt litt forskjellige bilder.

Bodøsjødagen

På søndag var den årlige Bodøsjødagen. Temaet for årets Bodøsjødag var husflid gjennom 100 år og de oppmøtte kunne se husflidstradisjoner i form av gjenstander og aktiviteter. 

Det var blant annet demonstrasjoner av lefsebaking, toving og veving samt flere salgsboder og kafe.

lørdag 12. juni 2010

Stille og rolig her inne....

Årsaken til at det har vært så stille er sammensatt. Først så var det støvkornet på bildene mine inne i kameraet så jeg måtte sende det på rens, derfor har jeg ikke fått tatt noen bilder i det siste. I dag fikk jeg kameraet tilbake så i morgen skal jeg får tatt noen bilder.

Det har ikke vært helt stillstand på hobbyfronten. Jeg har ikke noe ferdig å vise frem men jeg har heklet litt på teppet, strikket litt videre på tunikaen fra Geilsk pluss at jeg har startet på en ny kjole/tunika. I tillegg har jeg strikket ferdig et Ishbel-sjal, men det ligger nå fortsatt her ublokket så bilde kommer etterhvert.

Energien min har heller ikke vært helt på topp. Forrige fredag leverte jeg inn prosjektoppgaven min. Det var et slit de siste dagene så da jeg endelig var ferdig så gikk liksom luften litt ut av meg. At det har vært kjempetravelt på jobben har heller ikke vært med på å øke energinivået.

Men nå nyter jeg helgen og lover å komme sterkere tilbake! Ha en fantastisk helg!