tirsdag 12. juli 2011

Sukkerdøden

Jeg leser alltid mange bøker om sommeren. Dagene er liksom så mye lengre, jeg har så mye bedre tid og så trenger man jo mye mindre søvn når det er lyst hele natta. Denne gangen er det "Sukkerdøden" av Unni Lindell jeg har lest. Den var lettlest og det var enkelt å følge med i handlingen. Fin sommerlektyre selvom Unni Lindell ikke er en av mine favoritter. Anbefales!
På et konditori husker plutselig overvektige Kari Helene Bieler hva som egentlig skjedde da lillebroren døde som baby for seksten år siden. Vissheten setter foreldrene John Gustav og Greta opp mot hverandre og provoserer frem en spiral av grusomheter, blant annet drapet på Kripossjef Martin Egge og flere uskyldige kvinner.

Hemmeligheten rundt babyens død har vært en unik dekkoperasjon for en psykopat som har levd et perfekt dobbeltliv i mange år. I ly av hendelsene trigges en kaldblodig morder til å iverksette en farlig hevn.

Politiet får et uvanlig krevende kriminalmysterium å løse. Den 32 år gamle politibetjenten Marian Dahles fortid blir trukket inn i saken på en helt spesiell måte og setter hennes kollegiale og profesjonelle forhold til etterforskingsleder Cato Isaksen og hele politietaten på en hard prøve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar