mandag 14. november 2011

Darrin og garninnkjøp

For en tid tilbake så startet jeg med Darrin  - og så ble det bråstopp i strikkingen. Nå er jeg kommet i gang igjen og er i ferd med å dele for ermene. Jeg strikker frem og tilbake - både forstykker og bakstykke samlet og er nå kommet til under ermene. Jeg strikker i Pt5 Sport og dette ser ut til å bli bra! Jeg gleder meg til å bli ferdig!
Det var noen som solgte Wollmeise på Hobbyboden og da jeg så at hun hadde noen farger som jeg synes er nydelige så slo jeg til. Det ble hele 5 meiser - 2 svarte, 1 rabarber, 1 lilla ludmilla og en Hortensia. Disse skal jeg klappe litt på før jeg tar dem i bruk.
Av og til slår jeg på stortromma og lager Smoothie til frokost - ungene ELSKER det! I dag er det yoghurt naturell, jordbær, banan og litt appelsinjuice som er kjørt sammen i en blender. Supergodt!

3 kommentarer:

 1. Mmm, den smoothien så deilig ut. Og tenk så langt du er kommet på Darrin, bare litt igjen jo

  SvarSlett
 2. DARRIN er kjempelekker, men et stort plagg er litt riski å strikke rundt. Det KAN sige da, det er derfor det skal sys sammen ;)

  Men PT5 er et godt og solid gan så håper det går bra. Eg elsker min!

  Ha en flott dag ;))

  Klem Vibbedille ;))

  SvarSlett
 3. Utrolig mye flott du tryller frem på pinnene! Ser du har mye garn på lur, blir nok mange herlige kreative stunder fremover for din del :) Blir spennende å se hva du finner på.

  Lurer litt på om jeg skal prøve meg på å hekle den Kvikk Lunsj- lua som du har lagt ut info på. Har ikke heklet mønster på den måten før, grubler litt ennå... :D

  PS - tror vi har litt felles bokinteresse! ;)

  Ha en super torsdag!

  SvarSlett