torsdag 8. mars 2012

Litt av hvert

Mamma har strikket til ungene og da blir jeg fornøyd! Her om dagen kom hun innom med Mariusjakken som hun har strikket til 8-åringen min i garnet Smart. Siden hun er veldig nøye med arbeidet hun gjør så synes hun det var vanskelig å få den røde kanten fremme fin - men i mine øyne (som også er pirkete) så ser den helt perfekt ut. Minstemann ble superfornøyd med denne!
Og når hun strikket til guttungen måtte hun strikke til jentungen også. Hun ønsket seg en Mariustunika og det ble det også! Den er strikket i Sandnes sin alpakka og er veldig lett selvom den er stor. Den er strikket i strørrelse S og passer henne perfekt - lang og tynn som hun er. Det ble igjen litt garn slik at det ble et hårband/panneband også.
Hurra for flotte mammaer som strikker så fint til sine barnebarn!

Dette hjertet fikk jeg i gave her om dagen - det kan du finne i den nyeste katalogen til Perfect Home. Jeg synes det pynter opp hjemme hos meg på en flott måte!

Jeg er med på Ingen bønn på Uformelt og målet mitt er å kjøpe inn så lite garn som mulig - og heller bruke ut av lageret. Jeg har faktisk ikke handlet noe garn på garnkvoten i år - men her om dagen så syntes jeg at jeg fortjente en premie og da ble det disse 2 nøstene Mandarin Petit som ble med hjem. Lillafargen er nydelig og planen er kluter til kjøkkenet.
Nye blomster måtte til i hjemmet - det så skrantent ut i vinduskarmen. 2 flotte ildtopper ble med hjem og de passet perfekt i de lekre blomsterpottene som jeg har kjøpt meg. De kostet kr 229,- for 2 stykker hos Perfect Home og jeg synes de er kjempeflotte!

2 kommentarer:

  1. Heldig du er som har en slik strikke-snill mamma! Kjempefine ble de, marius bare er og blir en vinner!

    SvarSlett