onsdag 28. mars 2012

Litt av hvert

Siden det nærmer seg påske og fryseren var ubehagelig tom så bakte jeg 4 fletteloff og 40 boller her om dagen. Kjekt å ha når det blir påske. Regner med at jeg må fylle på med litt rundstykker også etterhvert. Oppskrift på bollene og på fletteloffen finner du hvis du trykker på oppskrifter ute til venstre i bloggen min.

Etter en tur på den lokale Black design butikken så ble denne hendige "kurven" med meg hjem. Fin til oppbevaring i stuen min - regner med at den blir fylt med håndarbeidsprosjekter bare jeg får tenkt meg litt om. Den er ganske stor og romslig og jeg betalte kr. 279,- for den.
På jobben min fikk alle vi damene en rød langstilket rose av vår leder på kvinnedagen. Det begynner å bli noen uker siden - men rosen står fortsatt ganske fin. Hyggelig oppmerksomhet!
På Hobbyboden var jeg med på hemmelig påskevenn i "Nord-gruppen". Jeg fikk 2 nøster Mirasol, 6 knapper og utskrift av en oppskrift. Nydelig lillafarge på garnet!

4 kommentarer:

 1. Det så deilig ut! Fletteloff og boller, det hadde vært godt å ha i fryseren. Hmm, må tenke litt nå. Ha en fin lillelørdag.

  SvarSlett
 2. Kan nesten kjenn lukten av nybakst.. (tett i nesa) .. hehe.. For noen herlige ting du lager.. Likte kjempegodt de vottene.. ser så gode ut.. Ønsker deg en fin uke..

  SvarSlett
 3. MMMM, ser herlig ut med gjærbakst... kos deg med nytt garn!

  SvarSlett
 4. Det ser nydelig ut med den gjærbaksten, kom på jeg burde og begynt å fylle opp frysa.
  Og jeg regner med det er deg jeg kan tanke for den fine hemmlig venn pakken jeg fikk.

  SvarSlett