onsdag 20. august 2014

Hjemmelagde polarbrød

Ungene elsker polarbrød, men hvor sunne kjøpevarianten egentlig er kan vel diskuteres..... Som nevnt tidligere har jeg funnet en oppskrift som jeg benytter - og jeg synes de blir fantastisk gode! Denne oppskriften på grove, hjemmelagede polarbrød, er absolutt verdt et forsøk.
 
Jeg synes det er så vanskelig å finne sunne, gode matpakker til barna - og som faller i smak. De er ikke spesielt kresne, men man kan godt skjønne at de blir litt lei svette brødskiver innimellom. Et av forsettene for denne høsten er å bli flinkere til å lage varierte matpakker til dem eller sammen med dem.
 
Disse polarbrødene passer godt med ost og skinke i, pluss litt agurk og salat ved siden av som de kan putte inn i dem når de skal spise dem. Ellers har jeg pakket inn litt tacorester og salat ved et tilfelle, og det passer jo godt med kylling i disse også. Har bakt opp 40 slike så de varer jo en stund, men jeg regner med at jeg må ta meg en bakedag igjen om ikke så lenge - og da blir det flere av disse.
På KID kom jeg over denne flotte krukken med 70% avslag - den passet flott på kjøkkenbenken med ulike nøtter som innhold. 
Ha en flott dag!

3 kommentarer:

 1. Polar brød er så godt, skal teste denne. Prøvde en gang og de blei gode, men bare den dagen de var bakt, seige tørre etterpå.
  Ha en strålandes dag videre.

  SvarSlett
 2. Disse så knallgode ut! :-D
  Må prøve dem. Tusen takk for tipset! :)

  SvarSlett
 3. Takk for tips om polarbrød! Jeg har to stykker å finne på matpakke til, den ene er kresen, den andre veldig kresen... Men jeg skal prøve disse, smart å ha dem i fryseren og ta opp det man trenger. Kjøpepolarbrød blir så fort mugne...

  SvarSlett