søndag 23. januar 2011

Typisk lørdagsmat hos oss

Med barn på 7 og 10 år så går det i enkel, men populær mat på fredags og lørdagskveldene. Da dropper vi middag på ettermiddagen og tar noe varmt til kvelds i stedet. Vanligvis blir det en eller en annen form for pizza på fredagen og en variant av taco pålørdagen. Den mest populære varianten er disse tacotubsene. Jeg steker kjøttdeigen med tacokrydderet og har dette oppi tacotubsene. Deretter har jeg litt hvitost over og varmer dem i ca 5 minutter i ovnen ved 200 grader. Vi har også salat ved siden av som vi legger oppi sammen med salsa og rømme. Enkelt og godt! Her er bilde av herligheten tatt mens vi venter på at stekeovnen skal bli varm:
Dette er ikke akkurat den mest avanserte maten - men ungenes ønsker veier tungt for tiden så da får vi heller vente med eksprimenteringen til de blir litt større. Ikke for det  - jeg merker stor forskjell på dem nå i forhold til for kort tid siden - de er blitt mye flinkere til å smake (og like!!!) nye matretter. 

1 kommentar:

 1. Hei.
  Det her bruker vi og lage =)
  Vi har en liten en på 1 år som stortsett spiser alt han får servert. men så har vi en 4 åring som bare spiser fisk å poteter. av middag så e det bare ting som e laget av fisk han vil ha. de ungene e ikke så lette i matveien noen ganger,men det går fremover her væffal... han e ikke% veggis mer! har fått ham til å like samlami på brødskiva. hihi...
  vi bruker si ( om flere ting...) vi gleder oss til vi blir gamle,da kan vi gjør som vi vil! ;) (gammel= når ungan flytter ut...)
  Ha en fantastisk flott Tirsdag! =)

  SvarSlett