onsdag 10. september 2014

Det uimotståelige blåbærbakeriet

Denne boken plukket jeg opp på en av mine jobbturer nå etter sommeren. Jeg sto på flyplassen og hadde glemt å ta med meg noe å lese i - og så var det ingen av ukebladene eller håndarbeidsbladene som fristet. Det er den aller første boken skrevet av Mary Simses som jeg har lest - og jeg må si at det frister å lese flere. Jeg ble helt hektet! Makan til koselig og fengende bok skal du lete lenge etter!
 
Boken handler kort fortalt om å ta de riktige valgene i livet.
 
 
En fremgangsrik advokat har lovet å oppfylle sin mormors siste ønske, å finne hennes gamlekjæreste fra hjembyen, og overrekke det sistebrevet hun har skrevet til ham.

Ellen drar fra sitt fasjonable og travle liv i New York, hvor hun lever med forloveden og businesspartneren Hayden Croft, til den lille byen Beacon i Maine, mormorens hjemby.
Du kan lese mer om boken her.

 
Ellers så vil jeg gjerne få anbefale en matblogg som jeg bruker mye. Trines matblogg inneholder oppskrifter på det meste - og jeg har prøvd flere av dem og vært fornøyd. Her om dagen prøvde jeg meg på et langpannebrød. Det er både sunt og godt, og ungene elsket det. Lettvindt var det også. Av et langpannebrød hadde vi fire nok brød for 2 dager.  Det var så enkelt å røre sammen at jeg tror jammen meg jeg må lage et nytt i kveld.
 
Oppskriften finner du her.

4 kommentarer:

 1. Ja den boka frista. Godt med lesetips annet enn de vanlige "husmorseriene" ;o)
  Jeg baka surdeigsbrød idag, ja de fra Regal, de blei kjempegode. Skriver om dem i morra.

  SvarSlett
 2. Gode bøker og godt brød er kjekt å få tips om. Må sjekke ut begge deler, tror jeg. :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg! Høres ut som en kjekk bok, brødet så flott ut også…. god helg!

  SvarSlett
 4. Så herlig med lesetips. Liker bøker.
  og Trines matblogg er jeg også fast leser og bruker av.

  Ha ei fin september uke !

  SvarSlett