lørdag 28. januar 2012

Lara's cowl

Jeg følte at jeg trengte en ordentlig god og varm hals i denne kulden. Jeg surfet litt rundt og kom over en flott gratisoppskrift som jeg satte i gang med. Mønsteret var lett å lære seg og med pinne nummer 9 så gikk dette kjempekjapt!
Mønster: Lara's cowl
Garn: Andes fra Garnstudio
Garnmengde: 246 gram
Pinnenummer: 9
Jeg fulgte mønsteret til punkt og prikke fram til slutten. Da jeg hadde nådd de oppgitte mål prøvde jeg den og fant ut at jeg synes den ble litt kort - vil jo at den fortsatt skal dekke nakken når jeg drar den over hodet når det er kaldt. Jeg strikket den rett og slett 5 cm lengre enn oppskriften - og da ble lengden perfekt for meg!

7 kommentarer:

 1. Så god og varm cowl du har strikket!

  SvarSlett
 2. Den så deilig og varm ut. Og stor og god. Kunstnerisk frihet heter vel det, når man gjør sine personlige endringer ;) Ha en fortsatt fin helg

  SvarSlett
 3. Slik en deilig og varm hals:-) Skjønner godt at du strikket den så lang at det ikke blir anledning for kald luft ned i nakken.

  SvarSlett
 4. Den ble veldig fin.
  Kan godt forstå du gjorde den lenger. Halve poenget med hals er jo borte hvis man fremdeles må fryse på halsen når man har den på.

  SvarSlett
 5. Det er det som er så fint, man prøver seg frem, finner sin egen lille vri og visp så har man noe man er veldig fornøyd med. Den ser jo helt herlig ut, og du bruker den sikkert mye nå i kulden.

  Takk for koselig besøk, ha ei forts fin søndagskveld :))

  SvarSlett
 6. Nydelig hals du har strikket.
  Godt at de er store syns jeg også.

  SvarSlett
 7. Den halsen så veldig deilig ut. Lange må halser være og gode og varme.
  Takk for koselig besøk i bloggen min.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett