onsdag 4. juni 2014

Herlig utekrok

Etter at vi flyttet i fjor sommer solgte vi unna alle hagemøblene våre da vi så at de ikke kom til å passe inn der vi flyttet. Vi har derfor investert i en vinkelsofa med bord på den ene verandaen vår. Uteplassen er ikke spesielt stor men jeg synes det ble helt supert! Sofaen er kjøpt på Skeidar, de orangefargede putene på KID, blått teppe med blomster og like puter er kjøpt på Kremmerhuset. Her er det godt å slappe av når været tillater det. Og akkurat i disse dager har vi fantastisk vær her nord - får håpe det fortsetter sommeren igjennom!
Jeg har også kjøpt inn noen blomster. Lavendel lukter så herlig så den har jeg plassert på bordet. Plantasjen hadde salg på hortensiaer for noen uker siden - så da ble to store, flotte med meg hjem. Får håpe disse holder en god stund utover sommeren, jeg synes av og til disse kan være litt vanskelig å få til.

2 kommentarer:

  1. Så utruleg koseleg! Det er så kjekt når ein kan pynte i sommarlege fargar ute, pynte med blomstrar og nyte fine dagar på terrassen. Ønskjer deg ein kjempefin sommar!

    SvarSlett
  2. Å kor fint du har fått det. Har vørt uten pc så har ikke fått svart deg som jeg pleier på dine besøk i bloggen min. Har du samme utsikt som før da? JEg som kunne se hvor du bodde utifra ka du så... Ha en strålandes kveld videre og nyt fin været.

    SvarSlett