tirsdag 10. juni 2014

Sønnen

Jo Nesbø skuffer aldri! Nok en gang leverer han en fantastisk krimbok. Det er bare så synd at man blir så hekta at man sitter med nesen i boken hele tiden - og plutselig er det over!
Narkomane Sonny Lofthus har sittet i fengsel siden han var 18 og finansierer forbruket ved å sone for andres forbrytelser. Sonny har magiske hender og får medfanger til å bekjenne sine synder – han har særstatus blant de innsatte. Sonnys avdøde far, Ab Lofthus, var politimann. Når Simon Kefas, en nær venn og tidligere kollega av Ab, dukker opp, er det for å etterforske et drap som knyttes til Sonny. Men Sonny rømmer, og han har mye å hevne.

Du kan lese mer om boken her - og der kan du i tillegg lese første kapittel hvis du skulle være det minste i tvil om dette er en bok du kan tenke deg å lese.

Før helgen kom jeg over en butikk som hadde peoner på tilbud - og da ble 2 buketter med meg hjem. Disse blomstene er kjempeflotte - bare synd at de bare er å få kjøpt til en rimelig penge så sjeldent.
Ellers prøvde jeg i helgen å bake boller med vaniljekesam. For å få bollene litt sunnere så er det aller meste av smøret erstattet med vaniljekesam i oppskriften jeg så i et ukeblad. Resultatet ble ganske så vellykket - ihvertfall ble de populære hos ungene!

1 kommentar:

  1. Ei go bok med andre ord. Den er på min leseliste for sommeren. Må bare lese Politi først.
    Boller ja, det liker unger !
    Ha ei forts fin uke :)

    SvarSlett