mandag 22. desember 2014

Helt alene

Bøkene til Mary Higgins Clark er lettleste og det er enkelt å følge med på handlingen er min erfaring fra bøkene hennes tidligere. Det stemte med denne også. Det tar liksom ikke av - men dette er allikevel greit tidsfordriv.
Alexandra er en begavet interiørarkitekt med stor fremgang, men så forsvinner hennes sønn.  Etter å ha lett etter han over tid blir hun veldig urolig når hun oppdager at noen ikke bare bruker bankkortet hennes, men tømmer kontoen også. Det hele blir stadig mer mystisk, men det viser seg etter hvert at det har en sammenheng med sønnens forsvinning.
Du kan lese mer om boken her.

Den 4. søndagen i advent fikk jeg en Millalue i gave hos min adventsvenn på Uformelt. Den er strikket i Lima og passer meg perfekt - både størrelsesmessig og fargemessig. Dusken må jeg ordne selv - men det er jo en god mulighet til å finne ut av hvordan de duppedingsene jeg har kjøpt til det formålet virker :-). Jeg fikk også oppskrift på Millas drømmelue i gave via Ravelry og en sjokolade. 

Jeg synes jeg har vært virkelig heldig med de gavene jeg har fått - alle har vært kjempefine!

Jeg baker fortsatt litt frem mot jul - rosinboller blir det aldri nok av. Denne gangen har jeg prøvd oppskriften som Trine på www.trinesmatblogg.no har - og nok en gang ble de vellykket. Nesten alle oppskriftene jeg har prøvd fra bloggen hennes har blitt vellykket - så jeg anbefaler virkelig en tur innom der.
Ungene ville absolutt lage Serinakaker. Jeg er ikke noe fan av disse - men så lenge de ordnet dette selv så må de jo få lov til å bake. Oppskriften på disse har de selv funnet på Det søte liv - og de ble egentlig ganske så gode!

2 kommentarer:

 1. Flotte gaver du har fått i adventskalenderen og nydelig bakst :-)

  SvarSlett
 2. Den lua var helt nydelig, så den må sjekkes ut. Takk for tipset heldige du ;)
  Du baker og du baker, her går det mest i brød, for det må man jo ha.
  Skal slenge i hop en hvetedeig idag, så blir det noe godt av det.
  Kjekt å ha noe ekstra til alle disse lange frokostene i jula.
  Riktig god jul til deg og dine.

  SvarSlett