tirsdag 23. desember 2014

Pyntelenke

Inspirert av et bilde som jeg kom over i en blogg samt en gratisoppskrift hos Sandnesgarn så har jeg forsøkt å lage en lenke med stjerner til julepynt. Den henger nå på rekkverket i trappen mellom etasjene her - men er egentlig tiltenkt en plass på en bjelke som går tvers over stuetaket.

Jeg ble ganske så fornøyd med resultatet - fargene passer egentlig min jul perfekt! Men resten av julepynten min består av en hel masse rart så noen spesiell stil har jeg nok ikke. Og sånn blir det nok i mange år fremover - ihvertfall så lenge ungene produserer julepynt :-). Men det er kanskje litt av sjarmen da....

Har endel garn igjen og det blir nok flere slike etterhvert. 

Mønster: Sandnesgarn
Garn: Karisma
Heklekrok: 3,5
Garnmengde: 98 gram

Og så har jeg bakt igjen.... Også denne gangen fra trinesmatblogg.no. Bringebærcookies heter disse - men de kan nok bakes med andre typer bær også. Og så mener jeg de passer godt også utenom jul så disse er behørig lagret til en annen gang også.
Og så har jeg fått julegave fra en av medlemmene på Hobbyboden. 3 nøster Nepal, målebånd, kakao og sjokolade! Den sjokoladen gleder jeg meg til for jeg elsker Creme brulee i dessertutgaven i hvertfall. Jeg er kjempefornøyd med gaven - tusen takk!


6 kommentarer:

 1. Flott pakke du har fått. Har ikke åpnet min enda jeg, de cookiesen så veldig gode ut, og Trinesmatblogg er en flott blogg om man vil kose seg ekstra godt.
  Ønsker deg og dine ei riktig God Jul.

  SvarSlett
 2. Her var det mye snadder du. Kos deg og nyt helgefreden, sånn etterhvert i alle fall.

  SvarSlett
 3. Flotte stjerner du har heklet. Kakene så gode ut, å, så heldig du var med den gaven! God Jul til deg fra meg!

  SvarSlett
 4. Takk for at du deltok på link up hos meg.

  SvarSlett
 5. Those stars are so nice! I crocheted up some Christmas ornaments last year of the same color scheme. Perhaps I will try these this year.
  Thanks so much for sharing at our yarn Fanatic Party! And continuing to party with us.
  Alexandra
  EyeLoveKnots.blogspot.com
  #34: http://eyeloveknots.blogspot.com/2015/04/yarn-fanatic-linky-party-34.html

  SvarSlett