fredag 23. desember 2011

Fisketeppe!!!

Jeg vet ikke helt når jeg startet på dette - det var nok ikke mens den første "Fisketeppedillen" gikk, men sannsynligvis andre eller tredje runde. Uansett - det er kjempelenge siden. Jeg husker jeg kjøpte garnet på salg da Nille her i byen sluttet med garnet - og den Nillebutikken det er snakk om ble nedlagt for en god stund siden. 

Det gikk ganske kjapt å få strikket fiskene - det er sammensyingen som har tatt tid. Når delene først havner i en pose i et skap istedet for synlig i stuen så er det lett å glemme dem. For noen uker siden tok jeg en titt på UFO-listen min pr 31/12-10 for å se om jeg kunne få gjort en innsats med å få strøket noe fra den listen - og da krummet jeg nakken og ga meg i kast med teppet. Sammensyingen var det kjedelige - de 2 rundene med fastmasker rundt var gjennomført i løpet av noen få kveldstimer. 

Hurra - jeg er ferdig! Teppe blir sannsynligvis å få tilhold på minstemann sitt rom - fargene passer liksom best der.Mønster: Fisketeppe - det finnes mange oppskrifter men jeg har tatt utgangspunnkt i dette
Garn: Topp t'tå fra Gjestal
Garnmengde: I overkant av 2 kg
Pinnenummer: 6
Heklenål: 6
Størrelse: 90 ganger 190 cm. Det skulle egentlig ha vært litt bredere - men det skal brukes til å legge over minstemann sin seng og da er det vel akkurat passe - uansett så er jeg fri for garn - har kun litt turkis igjen. Jeg tror dessuten at garnet er så tungt at det vil strekke seg litt etterhvert.

3 kommentarer:

 1. Et kjempeherlig teppe :-)
  Nå venter bare en pakke igjen - såååå spennende. Takk for en helt suveren kalender - jeg føler meg så heldig.
  Ønsker deg en fredfull og fin jul.
  Klem

  SvarSlett
 2. Fantastisk fint teppe! For en tålmodighet. Har vært på stor runde i bloggen din og bl.a sett at dette ikke er første lappeteppet ditt... imponert. Veldig mye god mat her også..mmmmmm... Følger deg videre fra bloggen min :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ferdig teppe! Flott innsats på tampen av året, og jeg tenker det var godt å få strøket det fra listen :)

  Ha en fortsatt fin jul!

  SvarSlett